Tutori találkozók

Az óvodai nevelés elengedhetetlen eleme Óvodánkban a szoros együttműködés a szülőkkel, amelynek fóruma a tutori találkozó. A tutori beszélgetések célja a gyermek fejlődésének szülőkkel összehangolt nyomon követése. Ezzel elkerülhetjük az átgondolatlan, szubjektív, a pillanat hatása alatt született álláspontok kialakulását.

A tutor rendszer feladata a szülői szerep támogatása.  Ebből adódóan a tutori beszélgetések tartalma, gyakorisága családonként eltérő lehet. A tutor rendszeresen konzultál a gyermekekkel foglakozó pedagógusokkal, szakemberekkel.

Bővebben

Családképző Fórum – CSAF

A Családképző Fórum Egyesület (CSAF) a nemzetközi IFFD magyarországi szervezete. A CSAF Egyesülettel együttműködve szülői tréningeket szervezünk gyermeknevelés és házastársi szeretet témakörben.

A tréningek legfontosabb célja bátorítani a szülőket a gyermeknevelés kihívásainak a kudarcmentes kezelésére.

Az esettanulmányok elemzése szórakoztató, praktikus és az egyetemi oktatásban, illetve a gazdasági szférában egyaránt elismert, bevált módszertan.

Könyvtár, kávézó

A ‘Nagy Sas kávézóban’ a szülők részére kívánunk teret adni egy kis beszélgetésre, bíztatva őket az Óvodában való tartózkodásra, valamint igény szerint a számukra szervezett, gyermekneveléssel, családi élettel kapcsolatos előadások meghallgatására és a szülői tréningeken való részvételre.

Bővebben